Om & konceptet

Vilka är Feet for passion?

 

Feet for passion ® är ett registrerat varumärke. De som står bakom heter Alexander Pettersson och Linda Sjökvist och bor utanför Linköping. Tillsammans har de cirka 15 års erfarenhet av dans och brinner för att förmedla sina kunskaper inom det de kallar modern fox. Danskunskaper har de framför allt inom Fox men också Bugg, Kizomba, West Coast Swing, Boogie Woogie och Salsa. Företaget innehar STIM & SAMI musiklicens, F-skattebevis och är moms- och arbetsgivarregistrerat. Utbildade inom hjärt- och lungräddning och första hjälpen. 

 

Vid sidan av danskarriären arbetar Alexander som ambulanssjuksköterska och Linda som undersköterska och trädgårdsdesigner. De driver också trädgårdsföretaget Hildenäs Trädgård tillsammans. 

Konceptet

 

Att dansa ska vara kul, oavsett vem du är. Det är ideologin. Det innebär också något i praktiken som ska märkas på kurserna. Fokus fråntas intensiv räkning av danssteg etc. Istället flyttas fokus till att hitta dansens passion och arbeta med den inre känslan för en upplevelserik dans. För att nå dit används en lekfull pedagogik som tränar ditt musiköra, självförtroende och dansfärdighet. Det ska vara kul.

 

"Vi dansar till musiken, inte trots den"

 

Hjälpdansare?

 

Känner du att du hajar konceptet och vill vara med Feet for passion på kurser som hjälpdansare och lära andra dansa modern fox?

Va kul! Hör av dig. Berätta lite om dig själv, din danserfarenhet och vad du kan bidra med. Följ med på kurser och känn glädjen i att lära ut. Att lära ut är också en av de bästa vägarna till att själv bli bättre.

Danspartner

 

Svårt att hitta din andra hälft? Feet for passion driver också gruppen Danspartner på Facebook. En grupp där du kan nätverka med andra som vill hitta danspartners för tävlings- eller socialdans. Tanken med gruppen är att det ska bli lättare för dansintresserade att hitta en eller flera danspartners att utveckla sin dans tillsammans med. Som läget tidigare sett ut har det inte funnit någon bra mötespunkt att träffas.

 

"It takes two to dance"

 

Copyright @ All Rights Reserved